De beste elektrische fietsen voor de beste prijs

Bent u op zoek naar een elektrische fiets van top klasse en zoekt u hiervoor een dealer die een ruime keuze kan aanbieden? Kom dan eens langs bij IJsselmotoren om in onze showroom rond te kijken. Wij hebben een grote voorraad van elektrische fietsen voor u klaar staan die u kunt bekijken en onze medewerkers zullen u graag te woord staan om samen met u te kijken of we de fiets kunnen vinden die naar uw wens is. Wij kunnen de elektrische rijwielen ook onderhouden en bieden tevens gebruikte fietsen aan.

Een dealer met een naam in scooters en electrische fietsen

IJsselmotoren is al vele jaren een zeer betrouwbare dealer van elektrische fietsen en scooters. Wij bieden voor beide zowel nieuwe als gebruikte aan en garanderen dat voor een gebruikte elektrische fiets alles naar behoren zal functioneren. U krijgt bij ons uitleg wat de voordelen zijn van rijden op elektra en kunnen u ook uitleggen hoe u met deze nieuwe vorm van fietsen om moet gaan.

elektrische fiets

Wij leveren de rijwielen helemaal compleet

Uiteraard wilt u niet stil staan omdat uw accu helemaal leeg gelopen is. Wij leveren onze fietsen dan ook altijd met een werkende accu en oplader zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over stilstand. Tevens kunt u er zeker van zijn dat de accu’s van een gebruikte fiets perfect zal functioneren.

Wij hebben ook scooters in de aanbieding

Twijfelt u tussen een elektrische fiets en een scooter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad van gebruikte scooters zodat u altijd wel een goede keuze kunt maken. Vergelijk de voor en nadelen van een scooter het rijden op elektra en maak bij ons de keuze die het best bij u past. Wij zijn officieel dealer van KYMCO, Peugeot, Yamaha en SYM scooters maar hebben ook gebruikte scooters in de aanbieding van Aprillia, Eton, Derbi, Puch, Honda, Hyosung, Turbho en TGB.

Kom langs om een kijkje te nemen

Zoekt u een elektrische fiets? Kom dan bij ons langs in IJsselmuiden om eens rond te struinen in ons aanbod. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte modellen in de showroom staan en adviseren u graag wat de beste keuze is voor u. Heeft u een elektrische fiets die een reparatie of een onderhoudsbeurt nodig heeft? Biedt deze dan aan ons aan voor reparatie en dan komen wij de fiets ophalen in de regio van IJsselmuiden zoals Kampen, Genemuiden, Zwolle en omstreken.

BEL GRATIS