Groot aanbod in scooters

Gerrit Dokter begon op 24 maart 1995 met IJsselmotoren. In het begin was de hoofdzaak motoren en als bijzaak had hij scooters. Vanaf 1997 kregen echter de scooters al de overhand en de eerste dealerschappen kwamen binnen. Eerst wat onbekende merken maar al snel volgde Yamaha Aprilia Tomos en Derbi. Vanaf 2004 kwam daar SYM, Kymco en ook Vespa bij. Tevens is het magazijn en showroom in 2006 flink uitgebreid en hebben we in 2007 ook vuurwerk aan ons assortiment toegevoegd.

Over ons bedrijf IJsselmotoren

Kwaliteit en service

In 2015 is het dealerschap van Peugeot scooters er ook bij gekomen. Zo bieden wij u een zeer goed en compleet aanbod van goede merken scooters. IJsselmotoren richt zich op alleen op A­-merken scooters. We willen de beste kwaliteit en service leveren bij nieuwe en zeker ook bij gebruikte scooters. Alle scooters zowel nieuw als gebruikt krijgen een grote beurt en/of aflever beurt en daarna ook 3 tot 24 maanden garantie.

Meer informatie over ons

Neem contact op voor meer informatie over ons of het aanbod van kwalitatieve scooters tegen scherpe prijzen. U kunt ook het contactformulier invullen. Hierop nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Graag tot ziens!

BEL GRATIS