Een top klasse dealer van scooters

Woont u in Emmeloord en bent u op zoek naar een dealer voor een gebruikte scooter? Kom dan langs bij IJsselmotoren. Wij hebben in IJsselmuiden in onze showroom diverse tweedehands scooters staan en verzorgen ook het onderhoud indien u dat wenst. Wij zijn goed te bereiken vanuit Emmeloord en wij zijn dagelijks en op zaterdag geopend.

Een dealer van de beste merken

IJsselmotoren is een dealer van de beste merken scooters. Wij zijn officieel dealer van SYM, Peugeot, Yamaha en KYMCO en kunnen voor de merken ook de scooter onderdelen leveren. Wij hebben een eigen werkplaats met ervaren vak monteurs die elke dag weer opnieuw met plezier de scooters weer als een zonnetje laten draaien.

Service hoog in het vaandel

Bij ons staat service hoog in het vaandel en daarom halen wij uw scooter op in Emmeloord wanneer u deze bij ons in de werkplaats wilt laten onderhouden of repareren. Wij hebben diverse onderdelen op voorraad waaronder ook tweedehands scooter onderdelen. Deze onderdelen kunnen wij ook opsturen naar Emmeloord wanneer u zelf een reparatie wil uitvoeren aan uw scooter.

Scooter Emmeloord

Een constante voorraad van gebruikte modellen

Wij hebben in onze showroom een constante voorraad staan zodat u altijd de mogelijkheid heeft om de gebruikte scooter van uw keuze te vinden. Wij hebben o.a. vrijwel altijd scooters staan van de merken Aprillia, Derbi, Eton, Honda, Hyosung, Puch, TGB en Turbho. Zoekt u dus in de regio van Emmeloord een dealer van scooters met een ruim aanbod dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom ook eens kijken voor een elektrische fiets

Naast scooters zijn wij ook dealer in de regio van Emmeloord van elektrische fietsen. Bij ons kunt u zowel terecht voor een nieuwe elektrische fiets als een tweedehands elektrische fiets. En ook deze fietsen kunnen wij in onze werkplaats onderhouden.

Aarzel niet en kom eens langs om te kijken

Wilt u weten welk aanbod wij op dit moment in de showroom hebben staan? Kom dan langs vanuit Emmeloord om bij ons de tweedehands scooter uit te zoeken die voldoet aan uw wensen en budget. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u alle gelegenheid om rustig rond te kijken bij ons om de scooter van uw keuze te vinden. Wij komen uw scooter ook ophalen in Emmeloord wanneer u ons de onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren. Informeer tevens naar onze voorraad tweedehands scooter onderdelen.

BEL GRATIS