Een dealer van scooters met service in het vaandel

Bent u op zoek naar een gebruikte scooter en zoekt u hiervoor bij voorkeur een dealer die een ruim aanbod kan aanbieden?

Kom dan langs bij IJsselmotoren en scooters in IJsselmuiden het adres voor gebruikte scooters van Peugeot, SYM, KYMCO en Yamaha. Of neem een kijkje op onze website voor de online catalogus van de beschikbare scooters.

Wanneer u een gebruikte bij ons aanschaft dan kunt u er zeker van zijn dat u een exemplaar in handen krijgt die in goede conditie is.

Onze gebruikte scooters zijn allemaal in de werkplaats geweest waar ze grondig nagekeken worden voordat ze bij ons de showroom in gaan. Wij geven u tevens 6 maanden BOVAG garantie op uw gebruikte scooter.

IJsselmotoren en scooters is een bedrijf waar gedreven medewerkers het beste voor jou gebruikte scooter naar boven willen halen.

Ook in geval van reparatie staat de service hoog in het vaandel tegen een redelijke prijs verzorgen wij voor u alle voorkomende reparatie’s aan je scooter maar ook aan je motor kunnen we u van onderhoud voorzien.

Een dealer met scooters als specialisme

IJsselmotoren is een dealer van gebruikte scooters en kan gerust zeggen dat het aanbod ruim is. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden om een kijkje te nemen of u de gebruikte scooter ertussen ziet die aan uw wens voldoet. Al onze gebruikte scooters zijn grondig nagekeken door onze ervaren vakmonteurs en kunnen zo de straat op. Naast gebruikte scooters kunt u uiteraard ook altijd terecht bij ons voor een nieuwe scooter van uw keuze.

Dealer van de meeste top merken

Wij zijn officieel dealer van KYMCO, SYM, Peugeot en Yamaha scooters en hebben ook met grote regelmaat gebruikte exemplaren hiervan in voorraad. Tevens hebben wij ook een ruim aanbod van andere merken zoals Hyosung, Turbho, Puch, Honda, TGB, Eton, Derbi en Aprillia in de showroom staan. Elke gebruikte scooter van ons is in de werkplaats geweest en krijgt van ons indien nodig nieuwe NGK bougies en verse Gastrol top klasse olie speciaal bestemd voor scooters. Wij halen tevens de scooters op in de regio van IJsselmuiden wanneer deze bij ons worden aangeboden voor reparatie.

Maak een bezoek om een kijkje te nemen

Bij ons staat de deur altijd voor u open om eens rustig een kijkje te nemen. U kunt bij ons op uw gemak de gebruikte scooter uitzoeken die voldoet aan uw wensen zoals de prijs, met merk en de leeftijd. Onze medewerkers staan u graag te woord om advies te geven en kunnen u exact de voordelen van de verschillende aanbiedingen uitleggen. Wij komen uw scooter gratis ophalen in de regio van IJsselmuiden wanneer u deze bij ons laat onderhouden en u kunt er bij ons tevens verzekerd van zijn dat er altijd voldoende scooter onderdelen voorradig zijn wanneer er een reparatie uitgevoerd moet worden.

BEL GRATIS