Een dealer van scooters met service in het vaandel

Bent u op zoek naar een gebruikte scooter en zoekt u hiervoor bij voorkeur een dealer die een ruim aanbod kan aanbieden van de topmerken zoals Peugeot, SYM, KYMCO en Yamaha? Kom dan langs bij IJsselmotoren in IJsselmuiden of neem een kijkje op onze website voor de online catalogus van de beschikbare scooter. Wanneer u een gebruikte bij ons aanschaft dan kunt u er zeker van zijn dat u een exemplaar in handen krijgt die in goede conditie is. Onze gebruikte scooters zijn allemaal in de werkplaats geweest waar ze grondig nagekeken worden voordat ze bij ons de showroom in gaan.

Een dealer met scooters als specialisme

IJsselmotoren is een dealer van tweedehands scooters en kan gerust zeggen dat het aanbod ruim is. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden om een kijkje te nemen of u de gebruikte scooter ertussen ziet die aan uw wens voldoet. Al onze gebruikte exemplaren zijn grondig nagekeken door onze ervaren vakmonteurs en kunnen zo de straat op. Naast tweedehands exemplaren kunt u uiteraard ook altijd terecht bij ons voor een nieuwe scooter van uw keuze.

Gebruikte scooter

Dealer van de meeste top merken

Wij zijn officieel dealer van KYMCO, SYM, Peugeot en Yamaha scooters en hebben ook met grote regelmaat gebruikte exemplaren hiervan in voorraad. Tevens hebben wij ook een ruim aanbod van andere merken zoals Hyosung, Turbho, Puch, Honda, TGB, Eton, Derbi en Aprillia in de showroom staan. Elke gebruikte scooter van ons is in de werkplaats geweest en krijgt van ons indien nodig nieuwe NGK bougies en verse Gastrol top klasse olie speciaal bestemd voor scooters. Wij halen tevens de scooters op in de regio van IJsselmuiden wanneer deze bij ons worden aangeboden voor reparatie.

Maak een bezoek om een kijkje te nemen

Bij ons staat de deur altijd voor u open om eens rustig een kijkje te nemen. U kunt bij ons op uw gemak de gebruikte scooter uitzoeken die voldoet aan uw wensen zoals de prijs, met merk en de leeftijd. Onze medewerkers staan u graag te woord om advies te geven en kunnen u exact de voordelen van de verschillende aanbiedingen uitleggen. Wij komen uw scooter gratis ophalen in de regio van IJsselmuiden wanneer u deze bij ons laat onderhouden en u kunt er bij ons tevens verzekerd van zijn dat er altijd voldoende scooter onderdelen voorradig zijn wanneer er een reparatie uitgevoerd moet worden.

BEL GRATIS