Een mooie scooter voor een beste prijs

Bent u in Genemuiden op zoek naar een mooie tweedehands scooter voor een mooie prijs? Maak dan een bezoek aan IJsselmotoren in IJsselmuiden. Wij leveren gebruikte scooters in de regio van Genemuiden en verzorgen, indien u dat wenst, ook het onderhoud. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte scooters staan in onze showroom. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom waar u naar hartenlust kunt rondstruinen om de gebruikte scooter van uw keuze te vinden. Uiteraard staan onze medewerkers u graag te woord om samen met u de beste keuze te maken.

Een specialist in scooters en elektrische fietsen

IJsselmotoren is de specialist in de regio van Genemuiden op het gebied van de scooter en elektrische fiets. Wij zijn zeer goed bereikbaar vanuit Genemuiden en hebben een eigen werkplaats waar we de scooters en fietsen nakijken, en indien nodig repareren. alvorens we deze in de showroom zetten.

De beste service en altijd onderdelen beschikbaar

Wij bieden graag een goede service aan en daarom halen wij uw scooter op in Genemuiden wanneer u deze door ons laat onderhouden of repareren. Wij hebben een grote voorraad nieuwe en tweedehands scooter onderdelen beschikbaar die u ook kunt bestellen bij ons en laten afsturen naar u in Genemuiden wanneer u zelf wilt gaan sleutelen aan uw scooter of fiets.

Scooter Genemuiden

Officieel dealer van de beste merken

Wij zijn officieel dealer van Peugeot, Yamaha, KYMCO en SYM scooters waar we ook de originele onderdelen van hebben om eventuele reparaties mee uit te voeren. Naast deze merken hebben wij regelmatig scooters van Aprillia, Puch, Hyosung, Eton, Derbi, Honda, TGB en Turbho in de showroom staan.

Top klasse elektrische fietsen

Wij zijn ook de dealer voor u wanneer u naar een mooie elektrische fiets zoekt. Wij hebben zowel nieuw als gebruikt in onze showroom staan. U kunt dus ook bij ons terecht voor een tweedehands elektrische fiets.

Kom eens langs om in de showroom te kijken

Aarzel niet en kom gewoon eens geheel vrijblijvend in onze showroom rondkijken voor de gebruikte scooter die u zoekt. Wij zijn uitstekend te bereiken vanuit Genemuiden en hebben onze medewerkers klaarstaan voor u voor het beste advies. U krijgt bij ons alle gelegenheid om rustig rond te kijken in het aanbod. Heeft u een scooter die u aan wilt bieden voor een onderhoudsbeurt? Wij komen deze gratis bij u ophalen in Genemuiden. Tevens kunnen wij u telefonisch aangeven welke tweedehands scooter onderdelen wij in voorraad hebben.

BEL GRATIS