De beste tweedehands scooters voor de beste prijs

Woont u in IJsselmuiden en zoekt u een perfect onderhouden tweedehands scooter of een tweedehands elektrische fiets? Dan bent u bij IJsselmotoren aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in IJsselmuiden en hebben de showroom vol staan met zowel nieuwe als gebruikte scooters van verschillende merken zoals Peugeot, KYMCO en Derbi. Wij hebben een eigen werkplaats waar we de scooters onderhouden en hebben tevens de service dat wij de scooters op komen halen die bij ons in onderhoud zijn.

Een erkend vakdealer voor scooters

IJsselmotoren is al vele jaren een erkende dealer van verschillende merken scooters. Wij zijn officieel dealer van KYMCO, SYM, Yamaha en Peugeot scooters maar hebben ook andere merken in onze voorraad voor u klaar staan in IJsselmuiden. Onze vakmonteurs staan daarbij elke dag gereed voor u om de scooter te repareren of een onderhoudsbeurt te geven. U heeft bij ons dus altijd de zekerheid dat uw gebruikte scooter het altijd zal doen bij ons.

Scooter IJsselmuiden

Wij verzorgen ook het onderhoud

Onze vakmonteurs zijn dagelijks in de weer in onze werkplaats in IJsselmuiden om de scooters perfect in conditie te houden. Het maakt ons daarbij niets uit of de scooter bij ons is gekocht of niet. Wij hebben tevens een grote voorraad van zowel nieuwe als tweedehands scooter onderdelen in ons magazijn in IJsselmuiden zodat u altijd de zekerheid heeft dat uw scooter zo voordelig mogelijk zal worden gerepareerd.

Ook voor de beste elektrische fietsen

Wij zijn ook de dealer van verschillende merken elektrische fietsen. U heeft daarbij de keuze tussen een nieuwe of een tweedehands elektrische fiets. Wij kunnen deze fietsen tevens onderhouden voor u.

Onze voordelen op een rij

  • Zowel nieuwe als gebruikte scooters
  • Nieuwe en gebruikte elektrische fietsen
  • Eigen werkplaats met vak monteurs
  • Ophalen scooter in IJsselmuiden voor onderhoud
  • Officieel dealer van Peugeot, Yamaha, KYMCO en SYM
  • Vele merken zoals Honda, Aprillia, Derbi, Eton, Hyosung, Puch, TGB en Turbho

Kom langs om eens rond te kijken bij ons

Heeft u interesse in een mooie en goede gebruikte scooter? Kom dan eens langs bij ons in IJsselmuiden. U krijgt dan van ons de gelegenheid om rustig rond te kijken in onze voorraad en wij staan u graag te woord om u te adviseren voor de beste tweedehands scooter die bij uw wensen past. Wij kunnen u ook adviseren wanneer u een elektrische fiets zoekt. Heeft u een scooter die u wilt laten onderhouden door ons? Wij komen deze kosteloos in IJsselmuiden bij u ophalen.

BEL GRATIS