Integraalhelm kopen

Expert in motoren

Een nieuwe integraalhelm kopen? Dat doet u natuurlijk bij dé expert op het gebied van motoren: IJsselmotoren. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van scooters en motoren, en de verkoop van topkwaliteit accessoires zoals integraalhelmen. Wilt u een integraalhelm kopen? In de webshop hier op de site vindt u ons ruime aanbod. Natuurlijk heten we u ook van harte welkom in onze winkel in IJsselmuiden.

Wat zijn integraalhelmen

Kenmerkend aan integraalhelmen is het feit dat ze het hoofd volledig omsluiten. Hierdoor bieden ze een zeer goede bescherming. Het kinstuk kan bijvoorbeeld niet opgeklapt worden, want het is een vast onderdeel van de integraalhelm. Ook is de zijkant van het hoofd volledig afgedekt. Het enige gedeelte dat wel opgeklapt kan worden is het vizier. Vooral bij koud weer is het zeer aangenaam om met een integraalhelm op te rijden.

Waarom kiezen voor een integraalhelm?

Er zijn verschillende redenen waarom u een integraalhelm zou kopen in plaats van een ander model. Het feit dat de helm volledig om het hoofd gesloten is, maakt het namelijk niet alleen zeer veilig, maar ook erg aerodynamisch. Ook ligt het gewicht hoger dan bij andere helmen. Dat komt door de vormgeving van de integraalhelm. In tegenstelling tot andere helmsystemen is het kinstuk niet opklapbaar. Wanneer er gekozen wordt voor een integraalhelm met luchtventilatiesysteem is hij niet alleen zeer aangenaam om te dragen tijdens koudere temperaturen, maar ook in de zomer. Het grootste nadeel van integraalhelmen is het feit dat ze een minder groot zichtveld hebben. Ook zijn ze redelijk groot, waardoor ze vaak niet in de buddy passen.

Wat is de beste integraalhelm?

Wat nu eigenlijk de beste soort is, en welke integraalhelm u zou moeten kopen, hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. Het hangt bijvoorbeeld volledig af van persoonlijke voorkeuren zoals het draagcomfort, de maat en het materiaal van de helm. Ook wat voor soort motor u rijdt, en waar en wanneer u graag rijdt, speelt mee in het type integraalhelm dat u koopt. Wanneer u gaat toeren wilt u bijvoorbeeld een helm die zo stil mogelijk is, terwijl u juist waarde hecht aan een aerodynamisch model wanneer u een crossmotor rijdt.

Integraalhelm kopen bij IJsselmotoren

Naar wat voor soort integraalhelm u ook op zoek bent, u vindt hem gegarandeerd bij IJsselmotoren. Ons grote aanbod vindt u gewoon hier op de site. U kunt ons echter ook een bezoekje brengen in de winkel in IJsselmuiden. Heeft u vragen over onze integraalhelmen, of een van onze andere producten? Neem gerust contact op! Dat doet u met het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 038-3323330 of u kunt een mail sturen naar info@ijsselmotoren.nl. U kunt altijd bij IJsselmotoren terecht om een topkwaliteit integraalhelm te kopen!

BEL GRATIS