Een dealer van de beste scooters

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands scooter en zoekt u een dealer die een ruim aanbod kan aanbieden inclusief een eigen werkplaats en de beste service? Kom dan eens langs bij IJsselmotoren en scooters. IJsselmotoren is gevestigd in IJsselmuiden net naast Zwolle en is zeer goed bereikbaar vanuit Zwolle. Hier hebben ze hun ruime showroom met vele nieuwe en gebruikte scooters van o.a. de merken Peugeot, Yamaha, SYM, KYMCO en ook de brom den snorfietsen van Tomos. IJsselmotoren kan uw scooter uit Zwolle ophalen wanneer u deze door hen laat repareren en ze hebben tevens een ruime voorraad van scooter onderdelen om een eventuele reparatie vlot te laten verlopen.

Een bekende dealer in de omgeving

IJsselmotoren is een bekende dealer in de regio van Zwolle van scooters, elektrische fietsen en tweedehands scooter onderdelen. Wij verkopen zowel nieuw als gebruikt en hebben een werkplaats waar onze vakmonteurs dagelijks de scooters weer aan de praat krijgen. Wij bieden een uitstekende service aan waaronder het ophalen van uw scooter in Zwolle wanneer u deze bij ons laat onderhouden.

Scooter Zwolle

Zowel nieuw als gebruikte scooters

Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte scooters aan en wij claimen dat wij wellicht de grootste voorraad hiervan hebben in de regio van Zwolle. Bent u dus woonachtig in Zwolle en zoekt u een dealer die een ruime keuze kan aanbieden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben vrijwel altijd wel een gebruikte scooter in voorraad die past bij uw budget.

Ook het adres voor een mooie elektrische fiets

Wij zijn ook het adres voor een mooie elektrische fiets. Wij hebben zowel de nieuwe als de tweedehands elektrische fiets voor u in de showroom staan waar u naar zoekt. En ook deze fietsen kunnen wij in onze werkplaats onderhouden.

Kom langs om een kijkje te nemen

Wilt u weten wat wij allemaal in huis hebben? Kom dan langs bij ons in IJsselmuiden om de gebruikte scooter te vinden die voldoet aan uw wens. Wij zijn goed te bereiken vanuit Zwolle en wij laten u met alle plezier onze gebruikte scooters zien en geven u deskundig advies welke keuze voor u het beste is. Onze tweedehands scooters zijn allemaal grondig nagekeken en zijn indien nodig gereviseerd. U kunt ons ook bellen wanneer u tweedehands scooter onderdelen nodig heeft. Wij kunnen u dan meteen aangeven of het gewenste onderdeel in huis is. Wij kunnen uw scooter ook in Zwolle ophalen wanneer u ons een servicebeurt willen laten uitvoeren.

BEL GRATIS