Jethelm kopen

Expert in motoren

Wilt u een nieuwe jethelm kopen? Dan bent u bij IJsselmotoren aan het juiste adres! Wij zijn al vele jaren lang dé expert op het gebied van motoren. Wat begon als een winkel met als hoofdzaak motoren, en als bijzaak scooters, is uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van scooters. Naast een groot aanbod aan verschillende soorten scooters zorgen we ook voor het onderhoud, en kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een groot assortiment aan accessoires, zoals de welbekende jethelm. Wilt u een jethelm kopen? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment hier in de webshop of bezoek onze winkel in IJsselmuiden!

Wat zijn jethelmen

Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten wat een jethelm nu eigenlijk precies is. Jethelmen zijn ideale helmen voor scooter- en bromfietsgebruikers, maar ze kunnen ook goed op motoren gedragen worden. Kenmerkend aan de jethelm is het feit dat het gezicht volledig vrijgelaten wordt. Bij de jethelmen worden alleen de oren volledig, en het voorhoofd gedeeltelijk bedekt. Hij wordt over het algemeen ook de pothelm of de pilotenhelm genoemd.

Voordelen van een jethelm

Het feit dat de jethelm gedeeltelijk open is, biedt flink wat voordelen. Zo is het veel gemakkelijker voor mensen met een bril om tijdens het rijden een jethelm te dragen dan een ander soort helm. Ook heeft u met een jethelm een ruim gezichtsveld. Het nadeel is echter dat het gezicht, in tegenstelling tot een integraalhelm, niet helemaal omsloten is. Vandaar dat jethelmen vooral populair zijn voor op de scooter en de brommer.

Soorten jethelmen

Wilt u een jethelm kopen, dan heeft u de keuze uit veel verschillende soorten en stijlen. Zo zijn er jethelmen met of zonder vizier te krijgen. Met een vizier worden de ogen beter beschermd tegen wind. Ook krijgt u tijdens het rijden geen vliegjes, stofjes, regen of andere dingen in uw ogen. Wanneer u wel bescherming wilt voor uw ogen, maar u de uitstraling van een vizier niet mooi vindt, kunt u ook een jethelm kopen met een zogenaamde pilotenbril. Deze biedt ook goede bescherming en kan naar wens afgezet worden. Naast de bril of het vizier zijn er veel verschillende modellen in een groot aantal kleuren te krijgen. Welke jethelm u het beste kunt kopen, hangt volledig af van uw persoonlijk voorkeur.

Jethelm kopen bij IJsselmotoren

Wilt u een topkwaliteit jethelm kopen? Neem eens een kijkje in het ruime assortiment van IJsselmotoren. Het assortiment vindt u gewoon hier op de site. U kunt ons ook bezoeken in de winkel in IJsselmuiden. Heeft u vragen over onze jethelmen of andere producten? Neem gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 038-3323330 of een mail sturen naar info@ijsselmotoren.nl. Wilt u een jethelm kopen, dan bent u bij IJsselmotoren aan het juiste adres!

BEL GRATIS