Scooters van top kwaliteit van een topklasse dealer

Bent u op zoek naar een scooter en zoekt u een scooter dealer die zowel nieuwe als gebruikte scooters kan leveren en onderhouden? Kom dan eens langs bij IJsselmotoren en scooters in IJsselmuiden. Wij zijn een erkende dealer van scooter merken als SYM Peugeot Super soco en Yamaha in deze regio en hebben een grote voorraad van gebruikte scooters in de showroom staan. Wij zijn een erkend reparateur voor uw scooter die alleen van de beste onderdelen gebruik maakt en de beste smeermiddelen en bougies in de scooter zet voor een optimale werking. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of kom langs voor een kijkje in onze showroom. Let op bij ons is na aankoop van een nieuwe scooter de 1e beurt bij 500 km volledig gratis inclusief materiaal.

Een erkend dealer van de beste scooters

IJsselmotoren heeft een naam hoog te houden wanneer het om het verkopen en onderhouden van scooters gaat. Wij verkopen dan ook niet elk merk. Wij verkopen o.a. Peugeot, Yamaha, KYMCO en SYM waarvan wij officieel dealer zijn maar wij hebben ook andere top merken scooters in onze showroom staan. Onze vakmonteurs hebben er dagelijks altijd weer plezier in om de scooters weer als een zonnetje te laten lopen en wij beschikken over een groot magazijn met vele nieuwe en tweedehands scooter onderdelen.

scooter

Een groot assortiment occasions

Wij hebben vrijwel altijd wel een grote voorraad occasions in de showroom staan. Naast de merken waar wij officieel dealer van zijn verkopen wij ook Honda, Derbi, en Aprillia scooters. U heeft bij ons dus een ruime keuze wanneer u een geschikt model zoekt. Uiteraard willen wij de keuze niet alleen beperken tot gebruikte scooters. Daarom kunt u bij ons ook altijd een nieuwe scooter kopen.

Maak gebruikt van onze service voor het ophalen

Wij geven ook graag de beste service aan onze klanten en dat zetten wij kracht bij door uw scooter in de regio van IJsselmuiden op te halen wanneer u deze door ons laat onderhouden of repareren.

Kom eens langs om te kijken in de showroom

Bent u op zoek naar een scooter die geleverd kan worden door een echte specialist? Kom dan eens langs bij ons in IJsselmuiden. U kunt bij ons naar hartenlust rondstruinen in onze voorraad van nieuwe en gebruikte scooters en daar de scooter uitzoeken die het beste bij uw wensen past. Onze medewerkers staan u graag te woord om u advies te geven en kunnen u tevens de voordelen van een nieuwe of een gebruikte scooter uitleggen. Wij halen uw scooter tevens op in de regio van IJsselmuiden wanneer u deze bij ons ter reparatie aanbiedt.

BEL GRATIS