Topkwaliteit systeemhelm kopen

De motorenspecialist

Wilt u een nieuwe systeemhelm kopen? Kies dan voor een helm van topkwaliteit! Deze vindt u natuurlijk bij dé motorenspecialist: IJsselmotoren. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van scooters en motoren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor accessoires van hoge kwaliteit zoals systeemhelmen. Wanneer u een systeemhelm wilt kopen, vindt u deze hier in onze webshop. Ook kunt u terecht in onze winkel in IJsselmuiden.

Kenmerken van systeemhelmen

Systeemhelmen lijken in eerste instantie erg op de integraalhelm. Ze hebben ongeveer dezelfde vorm, en omsluiten het hoofd volledig. Het grote verschil van een systeemhelm met andere modellen is het feit dat het kinstuk opgeklapt kan worden. Dit maakt het communiceren veel makkelijker dan bij systemen waar dit niet kan. Systeemhelmen zijn heel populaire helmen. Zo worden ze veel gedragen door motorrijders die toeren ter recreatie, maar ook door rijinstructeurs en overheidsinstanties. Door de grote vraag is ook het aanbod heel erg breed. Er zijn veel verschillende stijlen en modellen systeemhelmen. Er is dus ook voor elk wat wils. Een systeemhelm is ook uitermate geschikt wanneer u een bril draagt. Er is namelijk genoeg ruimte om de bril gewoon te blijven dragen. Gaat u in de winter rijden? Dan raden wij een systeemhelm met pinlock systeem aan. Hiermee wordt het beslaan van het vizier voorkomen.

Waarom u kiest voor een systeemhelm

Gaat u een systeemhelm kopen, dan profiteert u van flink wat voordelen. Zo is het opklapbare kinstuk niet alleen makkelijk bij het communiceren, maar ook in het geval van een ongeluk kan er makkelijker hulp geboden worden wanneer het kinstuk opgeklapt is. Verder zorgt het vizier ervoor dat u geen last heeft van vliegjes, stof, regen of andere zaken van buitenaf die in uw ogen terecht kunnen komen. Zoals eerder genoemd zijn de mogelijkheden voor modellen en kleuren bovendien zeer groot bij een systeemhelm, en zijn er modellen die ook makkelijk met een bril gedragen kunnen worden. Welk model systeemhelm u kiest? Dat hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijk wensen en voorkeuren.

Systeemhelm kopen van IJsselmotoren

Wanneer u een systeemhelm wilt kopen, raden we aan om eens een kijkje te nemen in het ruime assortiment hier bij IJsselmotoren. Dit vindt u gewoon in onze webshop. Wij heten u echter ook van harte welkom in onze winkel in IJsselmuiden. Heeft u vragen over systeemhelmen of andere motoraccessoires of motoren? Neem dan gerust contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 038-3323330 of een mail sturen naar info@ijsselmotoren.nl. De beste systeemhelmen kopen doet u natuurlijk bij IJsselmotoren!

BEL GRATIS