Een perfecte tweedehands elektrische fiets

Heeft u plannen om te gaan fietsen op elektra en zoekt u een tweedehands elektrische fiets? Kom dan eens langs bij IJsselmotoren voor een gaaf gebruikt exemplaar dat in goede staat is. Wij leveren vrijwel alle bekende merken en garanderen u dat het tweedehands rijwiel dat u bij ons aanschaft perfect in orde is. Tevens hebben wij een eigen werkplaats waar wij het tweedehands elektrische rijwiel van u kunnen onderhouden.

Een top klasse dealer van fietsen

IJsselmotoren is niet zomaar de eerste de beste dealer van tweedehands elektrische fietsen. Wij verkopen ze al een tijdje en hebben een ruime ervaring om de voor en nadelen van de verschillende fietsen uit te leggen. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij uw tweedehands elektrische fiets hebben nagekeken alvorens wij die in de verkoop zetten en wij garanderen dat de accu van het rijwiel ook optimaal in orde zal zijn.

tweedehands elektrische fiets

Uw rijwiel in perfecte staat

U wilt natuurlijk niet dat u aan de kant komt te staan met een tweedehands rijwiel. Wij zorgen ervoor dat dit zo min mogelijk zal gebeuren. U krijgt van ons de garantie dat de accu van het rijwiel perfect in orde zal zijn en dat stilstand door stroomgebrek tot een minimum beperkt zal worden. Wij leveren de fietsen uiteraard compleet met een set om de accu op te laden.

Ook voor scooters aan het juiste adres

Wij bieden naast elektrische rijwielen ook verschillende merken scooters aan zoals Peugeot, KYMCO, SYM en Yamaha waarvan wij officieel dealer zijn. Wij bieden ook hierin voldoende mogelijkheden om een keuze te maken tussen de vele gebruikte modellen die wij in de showroom hebben staan.

Kom langs om een geschikte fiets te vinden

Zoekt u een tweedehands elektrische fiets die goed onderhouden is en die er nog netjes bijstaat? Kom dan eens langs bij ons in IJsselmuiden om een kijkje te nemen in de voorraad. Wij geven u met alle plezier de gelegenheid om rustig rond te kijken of de elektrische fiets van uw keuze er tussen staat en adviseren u graag voor de beste keuze die u kunt maken. Wij kunnen uw fiets ook onderhouden en halen deze ook gratis op in de regio van IJsselmuiden. Wilt u tocht liever een nieuwe fiets kopen bij ons dan kan dat uiteraard ook. U heeft bij ons alle vrijheid om de keuze te maken die het beste bij u past.

BEL GRATIS