Het beste adres voor een gebruikte scooter

Bent u op zoek naar een tweedehands scooter? Kom dan langs bij IJsselmotoren of kijk op onze website naar de voorraad van onze tweedehands aanbiedingen. Wij hebben een constante voorraad van tweedehands modellen in onze showroom staan en zien u graag bij ons langskomen om eens een kijkje te nemen. Wij hebben een eigen werkplaats en halen de scooter ook op in de regio van IJsselmuiden wanneer u deze bij ons aanbiedt voor onderhoud of een reparatie.

Een dealer die top klasse levert

IJsselmotoren is een dealer die alleen voor top klasse gaat. Wij leveren als officieel dealer Peugeot, Yamaha, KYMCO en SYM scooters en kunnen hiervoor ook het onderhoud plegen met de originele onderdelen. Wij hebben een werkplaats met gemotiveerde en ervaren vak monteurs die er iedere dag weer werk van maken om de motorrijwielen weer als een zonnetje te laten draaien. Wij zetten geen enkele tweedehands scooter in de showroom wanneer wij er niet zeker van zijn dat de motorfiets optimaal in orde is.

Vele merken voorradig in onze showroom

Wij willen u graag een ruime keuze aanbieden wanneer u een tweedehands scooter zoekt. Daarom hebben wij nogal wat merken als tweedehands in de aanbieding zoals Derbi, Honda, Puch, Hyosung, TGB, Turbho, Eton en Aprillia. Voor al deze merken kunnen wij ook het onderhoud verzorgen en hebben wij voldoende reserve scooter onderdelen in voorraad om een reparatie snel en vlot uit te kunnen voeren.

Het onderhoud professioneel uitgevoerd

Wij laten het onderhoud aan de scooters uitvoeren door onze professionele vak monteurs. Zij weten exact wat de bekende probleempjes zijn en kunnen u ook adviseren hoe u kunt voorkomen dat uw scooter plotseling kuren gaat vertonen. Wij gebruiken de beste olie van Castrol voor de smering van de motor.

Kom eens langs om rond te struinen

Bent u op zoek naar een mooie en goed onderhouden tweedehands scooter? Kom dan eens langs bij ons om rond te struinen in ons aanbod van Yamaha, KYMCO, SYM, Peugeot en andere tweedehands scooters. Onze medewerkers staan u graag te woord om samen met u de gebruikte scooter uit te zoeken die het beste binnen uw budget past en die naar uw wens is. En uiteraard geven we u ook de mogelijkheid om rustig op uzelf rond te struinen in ons aanbod.

BEL GRATIS